Безплатна доставка за поръчки над 65 лв.

Акаунт

Забравена парола

Безплатна кафемашина

/офертата е валидна само за юридически лица в гр. София/

Искаш да осигуриш уникално вкусно и ароматно кафе за клиентите и служителите на твоя офис? Търсиш евтина кафемашина, която да прави страхотни напитки и да е супер лесна за ползване и поддръжка? Ние можем да ти предложим нещо още по-добро – напълно БЕЗПЛАТНА кафемашина!

Стани наш редовен клиент, поръчвай капсули на Lavazza за система Лаваца Блу на стойност 60 лв всеки месец и ние ще ти предоставим безплатна кафемашина за ползване. С нейна помощ винаги ще имаш чаша горещо и освежаващо кафе под ръка, а клиентите ти ще се надпреварват да те посещават в офиса, само за да могат и те да му се насладят! В Kafence.bg ще намериш впечатляващо разнообразие от различни вкусове кафе на капсули. Потопи се в света на едни от най-висококачествените кафе напитки Lavazza като поръчаш своята безплатна кафемашина!

Попълнете формата за заявка на безплатна кафемашина за капсули и ние ще се свържем с Вас в рамките на 1 работен ден.


ФОРМА ЗА ЗАЯВКА

Необходима ни е безплатна кафемашина, подходяща за:

ОфисЗаведениеТърговски обект

Прогнозна консумация на кафе месечно

Бихме консумирали следните видове капсули Lavazza:

Име на фирмата

Адрес

Телефон (задължително)

Лице за контакт (задължително)

Кафемашина Lavazza Blue

Свържи се с нас на телефон 0894 355 449 и ще ти предоставим удобна и изключително лесна за употреба кафемашина с капсули. Също така ще уредим безплатна ежемесечна доставка на твоите поръчки. Напомняме още веднъж, че офертата засега е валидна само за гр. София и за минимално потребление от едва 60 лв. месечно.

Освен перфектно обслужване, първокласно италианско кафе и професионално отношение, ние можем да ти предложим и много изгодни цени!

За да се възползваш от това страхотно предложение, трябва само да попълниш нашата кратка форма с въпроси по-горе и да натиснеш бутона “Изпрати”. Ние ще се свържем с теб възможно най-бързо, за да уточним всички детайли и да организираме доставката на твоята безплатна кафемашина с капсули Lavazza Blue.

Капсули за безплатна кафемашина
X